Waarom Zeilschip Hollandsch Diep boeken?

Natuurlijk wil je dat je klanten je weten te vinden. En als ze je verkiezen boven de concullega dan is dat altijd dubbel. Die gun je ook een boterham, maar de klant is koning. .. Als een klant dan ook nog eens meldt dat hij niet eens mee zou gaan als hij niet op onze boot kan bij een evenement met meerdere boten, dan spits je wel je oren. Immers, deze klant zou ons gaan vertellen wat ons Unieke Selling Point is. Niet dat we dat zelf niet weten. Maar de vraag is: is dat wat ons volgens hem uniek maakt hetzelfde als wat wij vinden?
De dag verloopt goed, en de klant, een enthousiaste dame die dus al vaker met ons gevaren heeft, kijkt tevreden.

Bij het einde van het evenement geeft ze je een hand en licht nog even toe waarom ze toch écht op jouw boot wilde boeken.
Er gaat van alles door je heen; “ja, je investeringen verdienen zich blijkbaar terug. Je doet immers alles om het schip op niveau te houden. Om perfect onderhoud te doen, je houdt zorgvuldig je vergunningen bij, je voert een goede administratie, je adverteert op websites, je doet aan netwerken, je hebt een redelijke prijsstelling, goede mensen aan boord, een vakkundige schipper, je schuwt geen ingrijpende verbouwing….”.. Je mijmert even door.
De klant geeft je niet zoveel kans verder te mijmeren.

Enthousiast licht ze toe: “Ja, wij wilden echt alleen bij jullie. Want jullie toiletten zijn zóóóó schoon! En daar houden wij van, weet je!”

Laat ik het maar eerlijk zeggen; die USP hadden wij niet in gedachten. Maar als ze dáárom boekt doen wij daar niet moeilijk over….

U mag altijd onze toiletten komen bekijken: www.zeilschiphollandschdiep.nl

3 gedachten over “Waarom Zeilschip Hollandsch Diep boeken?

  1. Graag wil ik melden dat ik in het hele verhaal, als sterke (sterkste) kant mis, de enorme gastvrijheid en mooie hartelijke sfeer!!!!
    Door de deskundigheid van de schipper is het prachtig en geweldig om hem te horen vertellen over alles wat we mee gaan maken op de tocht, en dan ook nog het roer te mogen overnemen, heel rustig en met een zeer veilig gevoel, wederom door de schipper, maakt een tocht onvergetelijk en voelt als een week vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s