Zeilschip Hollandsch Diep over in andere handen

Het zal minder worden, maar ik zal jullie allemaal blijven “stalken” met nieuws, wetenswaardigheden en informatie over Zeilschip Hollandsch Diep. In mijn nieuwe rol als ambassadeur. Want per 15 augustus a.s. gaat de Hollandsch Diep over in andere handen.
In mei jl. is de diagnose MSA p bij Leo gesteld. Een ziekte waarmee je geen schip kunt runnen. (www.msatrust.com). Hij was al een tijd met zijn gezondheid aan het tobben en het werd hoog tijd om te stoppen. We zijn dan ook heel blij dat we opvolgers hebben gevonden.
Op twitter, facebook, linked-in, en met Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren het schip onder de aandacht proberen te brengen. En ook bij borrels, netwerkbijeenkomsten, recepties en bijeenkomsten. Dat heb ik graag gedaan. Het was misschien weleens verwarrend, want ik representeerde Musch Facilities, Zeilschip Hollandsch Diep en vaak ook opdrachtgever/bedrijf waar ik werkte. De rol van schippersvrouw blijf ik houden; Leo blijft schipper! Zelfs zonder schip.
Ik vond het vaak moeilijk om open te zijn over de situatie, omdat ik niet kon inschatten of mensen nog boeken als ze weten dat de schipper ziek is en het schip te koop staat. Ondanks het feit dat we een zeer professionele en ervaren zetschipper hadden. Omzet en boekingen blijf je immers nodig hebben. Gaandeweg hebben we wel steeds vaker vrienden en relaties over de situatie geinformeerd. Veel dank voor alle steun die we hebben gekregen.
Leo gaat met pré-pensioen. Ik nog even niet. En één ding is zeker; volgend jaar gaan we lekker in het volle zeilseizoen op vakantie (gnagnagna).
Ik wens Jeannette en Pieter, de nieuwe eigenaren, heel veel succes. We hebben heel veel vertrouwen in ze. Ze zijn enthousiast, ervaren, bekwaam en aardig. Ik hoop van harte dat jullie de weg naar de Hollandsch Diep (blijven) vinden. Ik ben ervan overtuigd dat Jeannette en Pieter een nieuwe impuls geven aan het schip. Nieuwe energie, grote gedrevenheid en hoge kwaliteit. Ze staan te trappelen…
Hierbij de laatste nieuwsbrief van mijn hand.
Tot ziens,
Sylvia

4 gedachten over “Zeilschip Hollandsch Diep over in andere handen

 1. Hoi Syl en Leo,

  geluk gewenst met dit besluit en sterkte samen in de voorliggende tijd.
  En … fijne vakantie, alvast!

  groet,
  Erik

  • Dank je Maaike! Ja, gemengde gevoelens. Op dit moment overheerst wel dat we blij zijn dat we het schip hebben kunnen verkopen (in deze tijd). Maar dat is ook niet zonder slag of stoot gegaan. “Nieuwe herinneringen gaan maken” dat is mooi uitgedrukt. Dat gaan we zeker doen! Om te beginnen met onze nieuw aangeschafte camper…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s