Donderdag 5 september – Ooltgensplaat

Vandaag teamdag gehad. Met drie teamleiders Facilitair, Hoofd Facilitair Bedrijf en de Inkoper. Rarara wie is Hoofd Facilitair Bedrijf? Haha, Niet ik!! Ik ben inkoper. En dat is best leuk. Ik koop luiers in. En printers. En mobiele telefonie-abonnementen. En gas en elektriciteit. Maar daar heb je niets aan als je met de camper op weg gaat. Want we zijn zelfvoorzienend. Wij hebben een dak vol met zonnepanelen. Volgens de campermeneer een soort kerncentrale, zoveel vermogen zou het moeten geven. Maar daar gaan we morgen nog even verder naar laten kijken in Stadskanaal. Want de kerncentrale toont mankementen en dat kunnen we niet hebben. Maar Bert van Groningen gaat het allemaal regelen.  En daarna weer verder richting Scandinavie. Dat is lekker vaag, en dat komt goed uit. Want we weten nog niet waar we precies naar toe gaan.

Dus vanavond en morgen even verder pakken, en we kijken er erg naar uit.

Een gedachte over “Donderdag 5 september – Ooltgensplaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s