Het Vehikel!

Het Vehikel!

Het is een Mercedesbus van 1997… Oud beestje. Rijdt erg lekker. Een automaat, met ook stuurbekrachtiging. En een vast bed. Als het aan mij lag, had ik liever een kleinere, dat moet ik eerlijk zeggen. Maar dat is moeilijk op dit moment voor Leo om dan in zo’n alkoof te klimmen of om eerst alles te verbouwen voordat je je bed in kan. Dus maken we van de nood een deugd… En dan is dit wel superdelux. Er zit gelukkig ook een achteruitrijd-camera op. En hij heeft dubbellucht. Dat schijnt goed te zijn om uit de modder te komen. Ook heeft hij iets wat op een sperdifferentieel lijkt. Ja, IK WEET WAT DAT IS….. En hij heeft airco. En een douche en wc…….

Het is een volledig geintegreerde camper, dus een camper die als camper is gemaakt en geen verbouwde wagen. Het merk van de camper zelf is LMC, van de auto is Mercedes. LMC is niet zó’n bekend merk. Is een Duitse fabrikant en lijkt wel heel degelijk.

Voor de administratie: 21-VR-SB

2 gedachten over “Het Vehikel!

  1. Groot, zo ontzettend groot :-). Gisteren was mijn andere broer, ook die van Leo dus, even hier. Was leuk om Henk even te zien. Op de motor. Heeft beetje geklust in tuintje van moe. Veel plezier verder, kus, ook voor Leo.

    • Dank Sia! We zitten nog steeds in musselkanaal . Leo liep ook onder de camper en ontdekte een kapotte bladveer. Ja, en dat hoort niet. Is meteen besteld en wordt gemonteerd. Leve de garantie… Dankzij het scherpe oog van Leo…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s