Maandag 9 september – Musselkanaal…..

Op naar de reparateur, want het onderdeel is al binnen. De oude eigenaar loodst ons naar een andere garage want de camperverkoper heeft het druk. Helaas niet met verkoop, maar met schade van campers die hij verhuurt. We staan nu op de brug. En ik zit in de camper. Ondertussen wordt er hard gewerkt het apparaat te monteren. Ik ga zometeen maar weer een beetje fotoshoppen. Gisteren wat foto’s gemaakt.
 
Gaande de middag wordt duidelijk dat het allemaal niet zo eenvoudig is. Het onderdeel dat kapot is kan er makkelijk uit, maar het nieuwe kan er erg moeilijk in. Daarvoor moet bijkans de hele auto uit elkaar… In elk geval ook de radiator. Het is wonderbaarlijk dat dat allemaal ook meteen kan. Wij zitten dan ook wel tamelijk pontificaal op de stoep van de garage, met ons hele hebben en houwen, en men is dus niet zo snel van ons af, sterker, wij vertrekken niet voor het in orde is omdat wij niet kúnnen vertrekken voordat het in orde is….
wij hebben de camper via een camperdealer gekocht. Die had hem weer verkocht in opdracht van “Ties”. Ties is de oude eigenaar van de camper. Een man met smaak…. Ties heeft een groot expeditiebedrijf en allemaal personeel die zijn camper heeft onderhouden. En Ties is goede klant van garage Stadskanaal waar wij nu staan. Ties heeft ons er zelf naar toegereden. Als knipmessen nog niet niet, maar wij denken dat de faktor TIES ons in dit geval erg helpt.
En ja, dan ga je maar naar de Mac Donalds voor gratis WIFI.
Het is toch bijzonder te constateren dat ik altijd wel wat de Mac Donalds vermeden heb, maar nu is het een rots in de branding, een baken in zee, een lichtpunt in de duisternis, een stukje hoop, een uitweg,….. Want wij hebben al heel wat mac Donalds gezien onderweg en daar met onze laptop gezeten. Ik geneer me niet voor dit bakbeest waar ik nu hier mee zit te werken. Eerst deed ik dat nog wel, vooral omdat ik eerst onder alle banken moest kruipen om stopcontacten te vinden. Maar ik weet dat schoonmakers dat altijd nodig hebben voor de stofzuiger dus ze zitten er altijd wel, kwestie van goed zoeken. Maar deze mac donald is duidelijk ingesteld op bezoekers die electriciteit nodig hebben. Dit gaat weer perfect. …..
In het buitenland had je een 06 nodig uit het land zelf. Dus in Italie zocht ik bij de Mc Donalds een italiaan en vroeg zijn ^06 nummer. Dat kreeg ik dan en daarmee logde ik in. Vervolgens ging ik dan bij hem de code voor WIFI ophalen…. Op die manier heb ik heel wat 06 nummers van Italianen… Verder doe ik er niets mee hoor….. Wel heb ik later nog een berichtje gestuurd met een bedankje. Daar wordt dan wel leuk op gereageerd… .
Nou ja, Leo is nog bij de camper. Ik heb vanmiddag boodschappen gedaan dus we redden het wel. Wijntje, lekker zalmpje, en aangezien wij niet naar de terrasjes gaan, neem ik de terrasjes maar mee naar de camper. Dus dikke appeltaart gekocht…..
Vanavond maar DVD-tje kijken.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s