Zondag 8 september – Musselkanaal…..

Even heb ik ook getwijfeld of ik er goed aan deed; zo’n blog. Wil geen verwachtingen scheppen want ik heb hem alleen bedoeld om af en toe een teken van leven te geven. We zijn blij met de verkoop van de Hollandsch Diep maar we hebben een drukke tijd achter de rug waarin we weinig tijd hadden om vrienden en familie te zien. En als we dan vervolgens vier weken van de aardbodem verdwijnen, dan heb je helemaal het idee dat je elkaar letterlijk kwijtraakt. Ook gezien de gezondheid van Leo vragen veel mensen een teken van leven te geven onderweg. Daar is dit in eerste instantie voor bedoeld.
We kunnen het dus feitelijk heel kort houden: Zondag 8 september. Alles goed. Musselkanaal!
Vandaag beetje geluierd en het heeft gegoooooooten!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s