Vrijdag 13 september – Faaborg Denemarken

“Camping Finkenwerder” bij Wolfgang, Birgit en Lasse verlaten. Vanmorgen nog een laatste rondje met Spits waarbij we een grote dode egel tegenkwamen. Mooi voor de verzameling van Maike, die foto’s van verongelukte dieren verzamelt. Maike, hij is mooi, maar nog niet vergaan, eigenlijk kersvers en nog niet platgereden. Volgens mij was de egel zwanger, getuige de enorme buik, maar missschien lijkt die groter als je hem op zijn buik ziet, want hoe vaak zie je nu de buik van een egel?
Ook nog kleine demo Twitter aan Birgit laten zien dat je Twitter ook kunt volgen op je laptop en dat je dat niet persé op je smartphone hoeft te doen. En dat je weliswaar maar 140 tekens kunt gebruiken maar dat je dan ook websites, artikelen of youtube filmpjes, documentaires en alles kunt communiceren en kunt lezen van anderen.

Doorgereden naar Denemarken, Faaborg.
Hier in Faaborg is Leo vaak geweest in de tijd dat hij met de Pedro Donker als kapitein vaarde (ca 15 jaar geleden). De Pedro Donker is een grote driemaster van een Nederlandse rederij die cruises organiseerde hier in dit gebied. Daarom weet Leo ook feilloos de kroegen hier te vinden en bekijkt de bruggen met een andere inslag dan ik. Hoge bruggen waar grote schepen onderdoor kunnen. We gingen dan ook nog een pilsje pakken in de kroeg van weleer. Leo meende nog enkele stamgasten te herkennen. Over trouwe klanten gesproken…. Maar het bier smaakte niet.

Voor de verzameling van Maike!

Voor de verzameling van Maike!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s