Dinsdag 17 september – onderweg ergens

Ja, soms moet het wat snel tussendoor. Internet is hier niet in elke gelegenheid beschikbaar en om het humeur van Leo nog enigszins te redden moet ik concessies doen. Onderweg…. Het is hier prachtig. Aan de Oostkust gebivakkeerd.
Ik kom er later nog wel verder op terug. Dit alleen even om te laten weten dat alles goed gaat. Het is adembenemend mooi aan de kust hier. Heel veel mooie natuur en een paradijs. Overal prachtig recreatiewoningen van Zweden om jaloers op te worden…. En voor Spits is het hier super, super. Hij kan veel los. Zoveel ruimte, zo weinig verkeer. zo weinig mensen.
Allemachtig prachtig. Ik laat het even hier bij. Er is niet zoveel internet overal. En om het humeur van Leo te redden dan maar niet naar elke Mac Donald. Tja, het is soms concessie doen…..
Met de bus gaat alles goed. Met de knie van Leo ook redelijk, steeds ieeeeets beter. Maar hij sleept nog wel met het been. Met mij ook goed. Ik slaap veel maar krijg steeds meer slaap van de buitenlucht…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s