Dinsdag 17 september – Gryt

Klein dorp. We willen graag aan het water staaan als we dan toch bij het water zijn. Dus hangen we feitelijk met de neus van de auto over de rand van de kade. Leo heeft me verzekerd dat de rem het goed doet en als we de auto in de P stand hebben dat het goed komt.
Heerlijk gegeten en we hebben een machtig uitzicht.
Gisteren nog een mooie nieuwe jas gekocht. Een Parka met bont aan de capuchon. Laat de winter maar komen. Hier wel bewolkt maar het is inmiddels woensdag als ik deze blog post en het is prachtig weer.

2 gedachten over “Dinsdag 17 september – Gryt

    • ha die Sia, leuk dat je het leest. Ik vind het wel leuk om te schrijven. Wij zijn tamelijk op onszelf en op deze manier voelt het toch alsof ik meer onder de mensen ben gek he? Ook omdat het natuurlijk eenrichtingsverkeer is. Maar daarbuiten is het voor mezelf ook een mooie herinnering later. Ik heb er allerlei beelden bij natuurlijk. Groetjes vanuit een camping in Kingsor, de eerste tot nu toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s