Donderdag 25 september – Helsingör (Denemarken)

Met de pont over van Helsingborg (zweden) naar Helsingör (Denemarken) duurt maar 20 minuten. Maar kost 78 Euro. Evenveel als de brug eindje verderop. Dus dan kan je beter gaan varen. Aan de andere kant is Helsingör. Wel een sjieke stad en Leo kende het nog. Hij is er regelmatig geweest in de tijd dat hij hier kapitein was op een zeilboot. We zjin het slot gaan bekijken. Prachtig!
Slot Kronborg in Helsingör. Allemachtig prachtig.

Slot Kronborg in Helsingör. Allemachtig prachtig.

En…. een heeeeerlijke kop koffie met verrukkelijke gebak. Whow Denemarken!

Doorgereden langs de kust en we zitten nu op de camping. Ja, een camping. Gelijke de vuilwatertank geleegd en nieuw water getapt. De cassette van de toilet geleegd en gereinigd en ook een wasje gedraaid en gedroogd. Ook een WIFI aansluiting even gekocht. Ja, de Mac Donalds is zo gek nog niet. Want je kunt een uurtje kopen maar dat vond ik te weinig. Dus dan koop je voor 24 uur WIFI voor een bedrag van ca 8 euro! We wilden dan nog even via de website “uitzending gemist” het laaste nieuws zien. Maar toch is de verbinding niet zo goed en hapert de stream regelmatig. Wel begrepen we dat OAD mogelijk failliet is ofzo. Verder nog maar even kijken.
Hier op de camping wel een prima plek. Vanmiddag in de zon een ijsje uit onze eigen diepvriezer gegeten!!
De meneer van de camping zei nog waar de douches waren. Ik keek hem aan en zei doodgemoedereerd “niet nodig, wij douchen nooit”…. hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s