Woensdag 2 oktober – Leer (Duitsland)

Ja, je hebt van die dagen. Aanvankelijk goed op weg richting Musselkanaal. En onderweg begint er iets te piepen. Blijkt dat we totaal geen stroom meer hebben. Leo vraagt zich af hoe dat toch kan. Ik ook. En ik deel mee dat ik ’s ochtends wel de radio heb aangehad. Maar ik heb hem uitgezet door het apparaat op “CD” te zetten. Je zet hem normaal uit door hem op  “tape” te zetten. Dacht “ach er zit evenmin een CD in en ook geen tape dus hij doet niks en verbruikt dan geen stroom… ” Nu, ik weet nu dus beter. Ik heb mijn haar blond laten verven, dus ik kan met recht zeggen dat ik een dom blondje ben. Want daardoor zijn we door de stroom heen. De zonnepanelen gaan direct weer laden en later blijkt dat best wel weer goed te komen maar we wilden wel een camping omdat we wel de zekerheid van een kachel met voldoende electriciteit wilden hebben. Want ook al werkt de kachel op gas, toch heeft hij ook electriciteit nodig.
Leo is niet blij, ik ook niet. We belanden op een camping bij Leer. Gelukkig. Prima camping. Wel heel groot maar heel groot, leeg. Dat is wel voor ons een vertrouwd beeld. Waar wij komen op een camping hebben we grote, lege, hele lege campings, en grote lege velden. Wij hebben maar een of twee keer een drukke camping gehad, dat was toen we in Spanje waren in December.. Tussen de Duitsers die er kerst vierden…  Zoekt u maar een plekje uit….. Okee je hebt in deze tijd dan ook vaak koude doucheruimtes (maar niet overal moet ik eerlijk zeggen, soms hebben ze één toilet/doucheblok verwarmd) maar die hebben we nu niet nodig HAHAHA!!!
 
 
Het einde van de vakantie is in zicht. Het gaat wel snel.
Het was erg mooi. En we hebben erg gerelaxed. En ik moet bekennen dat ik zelfs soms te relaxed was ook ook nog eens foto’s te gaan maken. Vandaar dat jullie maar hele flauwe foto’s van de camper hebben. Alle hoogtepuntjes waarbij ik steeds dacht “ik moet dat toch op de foto zetten”., dat is bij die gedachte gebleven. De foto dat we heerlijk zaten in de zon met een wijntje. De foto van de golven, de ondergaande of de opgaande zon. Te lauw. Te lui of gewoon ervan overtuigd dat dat wat wij zagen en ervaarden niet in een foto te vangen is? Dat heb ik zeker met vergezichten.
 
Verder heb ik ook niet volgehouden om een trainingsschema te starten en door te gaan met hardlopen om wat kilo’s kwijt te raken en wat conditie op te bouwen. Ik heb ook niet gewoon elke dag een páár yoga-oefeningen gedaan en dat had toch ook gekund en dat had heel erg goed geweest. Ik heb óok geen plan gemaakt voor wat ik ga doen op mijn werk. Ook niet elke dag Spits gekamd zoals ik me had voorgenomen. Ben niet uitgebreid in een winkelcentrum geweest (dan laat Leo me los voor een dagdeel) en ik ben niet naar de kapper geweest wat ik van plan was. Heb mijn haar niet wederom blond geverfd. Heb niet de DVD serie gekeken van The Killing. Wat ontzettend sloom he? Ja. We hebben gewoon heel simpel gereden, geslapen, gegeten, gekeken, gezeten. En genoten.
Maar we zijn nog niet thuis……
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s