Standaarduitrusting?

Alles gepakt. De dag voordat we weggaan lopen we heen en weer naar de camper. Feitelijk is er al een soort “standaard uitrusting”. En zoals er in elk huishouden altijd wel wat te hakketakken valt, is dat ook bij ons over de vraag wát nou feitelijk de Standaarduitrusting is. Voor mij is dat gewoon heel duidelijk: alles wat niet bederflijk is. Dus éénmaal investeren in extra shampoo, handdoeken, ketjap, olie, azijn, boter (dat is een grensgeval, het bederft wel maar heel langzaam), pindakaas, chocoladepasta, zaklantaarn, theedoeken, ligkussen voor Spits, en een extra setje makeup zoals maskara, lippenstift, eyeliner en oogschaduw, etc. Zo is het  op dit moment nog niet. Maar ik zeg u; dat zal toch op termijn wél zo zijn want ik vind het gekkenwerk dat heen en weer te slepen. Je kunt twisten over een extra camperset onderbroeken en kaplaarzen. Want onderbroeken zijn niet bederflijk dus daar zou je een camperset van kunnen hebben….. ja.. we hebben zelfs een navigatie speciaal voor de camper.
Ook hebben we een standaard dekbed, maar we hebben toch ons thuisdekbed maar even neergelegd, dat lekkere schapenwollen dekbed. O, ik kan je zeggen dat ik me nu al verheug om lekker in de camper naar bed te gaan. Maar dit ter zijde.. Wel is het tof dat we in élk geval al géén discussie meer hebben over: zout en peper, servies, bestek, koffie, thee, en twee tandenborstels en tandpasta…
 
Morgen gaan we weg met de boot via Hoek van Holland naar Harwich. Lekker even op de boot.
Vrijdag laatste dat bij Stichting Zuidwester. Met twee collega’s nog in het restaurant een lunch gegeten. Ik koos – niet zonder reden – met overtuiging een UITSMIJTER!
 
Nu nog even een wijntje voor de allesbrander, en even een lijstje maken voor morgenochtend. Dan lekker slapen en bedenken dat we morgen om deze tijd in Engeland zitten!!  

Een gedachte over “Standaarduitrusting?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s