Over knippen en plakken

Vertrek uit Morley bij Norwich. Op naar Schotland. Donderdagmorgen na de koffie. Inderdaad heel veel wind onderweg. Vooral lastig denken we voor de hele hoge vrachtwagens. Hier in Engeland rijden er vrachtwagens die echt heeeel hoog zijn. Plaatje volgt. En sommigen zijn dan ook nog eens erg versmald uitgevoerd. Een heel raar gezicht. Volgens Andrea vallen er dan ook nog wel regelmatig van die autootjes om….. De camper trotseert het weer, en vooral eigenlijk de bestuurder. Leo is natuurlijk gewend de wind te trotseren, dat zit in zijn genen maar de camper schommelt gemoedelijk de weg over. En het regent ook onderweg. 

We hebben een plek gevonden in een park. Een groot park dat werd afgesloten door een grote poort waarop stond ” closed after daytime hours”. Daar hebben wij geen bezwaar tegen, lekker rustig vinden we en we gaan toch vannacht niet meer weg…. Dat vonden de bezoekers van de homo-ontmoetingsplaats die – zoals we al eerder constateerde – ook van rust, privacy en een beetje bosrijke omgeving houden. Want we hadden weer veel bekijks. Langzaam rijdende auto’s, met het raampje open. En dan stoppen ze en stappen uit, lopen vlak langs de camper en dan zie je de teleurstelling als ze een blonde dame zien zitten……. 

 

Weer vroeg op weg, en de eerste koffiestop. Free WIFI. Maar alle ingredienten voor een snelle blogactie zijn er. Alleen een nieuwe tablet. En normaal maakte ik de tekst in de camper in een mail, en knipte die en plakte die dan in de blogwebsite. Maar met die nieuwe tablet kan ik de juiste knip knopjes wel vinden, maar de juiste plakknopjes niet….. Dus ergens onder de knop zwerft de gekopieerde tekst. Niets anders zit er op dan dan maar even iets opnieuw te schrijven. Dat knippen en plakken moet ik dan nog maar eens uitzoeken. Verder alles okee hier. Ik ga weer naar Leo die weer terug is na zijn kop koffie naar de camper. 

 

Hoop dat het leuk was met Sinterklaas. Andrea en Bernd zijn twintig jaar geleden bij mijn zus en kinderen geweest (en bij mijn zwager natuurlijk), en hebben toen sinterklaas gevierd. Compleet met kloppen op de deur, cadeautjes op de mat en zingen. Dat was feest en ze hebben het er nu nog over. 

See you, folks! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s