Frustratietolerantie

Stel je hebt een nieuwe telefoon gekocht en je kunt er niet mee bellen…. De geheimen van alle menuś in mijn prachtige mobieltje heb ik nog niet doorgrond. Dus zit je uren te klooien met die telefoon waarmee je alles kunt doen behalve bellen…. Iets met uitgaande oproepen die geblokkeerd zijn, maar ik weet nergens van….!! En dan mijn nieuwe tablet. Los van het knippen en plakken dat ik nog niet onder de knie heb, heb ik zojuist een hele blogpost verloren, en schrijf ik dit dus enigszins hetzelfde opnieuw, bang dat ik een verkeerd knopje aanraak.
Ook verspringt de cursus steeds terwijl ik ECHT niet met mijn hand op de mousepad zit… Kortom, heb leo gezegd dat dit een studiereis wordt!!!
Vanmiddag zijn we op een camping beland waar ik WIFI heb gekocht. Voor vijf uur betaal ik 5 pond, dat is 5x 1,3 euro. En gisteren had ik 24 uur voor 6 pond…. Nou, toch maar eens kijken of ik niet beter data kan bijkopen in nederland en dan mijn mobiel aansluiten op mijn tablent. Mac Donalds is ook zo gek nog niet….. Maar een regelmatig bezoek aan MD is niet bevorderlijk voor mijn huwelijk.

Maar goed, in de serie studie Social Media, hoofdstuk blogposts, nu de paragraaf fotootjes laden…..

2 gedachten over “Frustratietolerantie

 1. Lief zusje…
  Lastig van je telefoon!
  Ik zou bijna zeggen ” Maarja, als je haar maar goed zit”, alleen dát durf ik niet bij jou 😉
  Als dochter van een telefoon boer zou dit toch niet moeten kunnen gebeuren bij je.
  Ik heb ook een nieuwe en zet hem dan af en toe helemaal uit of ga naar de fabrieksinstellingen. Als ik dat hardop zeg komt er altijd wel iemand ingrijpen en helpen.
  trouwens je moet niet bellen op vakantie…zonde!
  Ga maar lekker genieten en zorgen dat je blogs blijven ( eh ik heb met mijn nieuwe toestel zelfs een snelkoppeling gemaakt van je blog! JA ZELF!!! )

 2. Haaa zussie… ja, die telefoon had ik nodig omdat we de camperdokter moesten bellen. Maar later deed hij het gewoon. Ik weet echt niet waarom…..
  En wat GOED dat je zelf een snelkoppeling hebt gemaakt! Als papa al die telefoons eens zou kunnen zien.
  Veel plezier met je nieuwe telefoon. Ik ben wel blij met die van mij.
  En over die fabrieksinstellingen…toch eens proberen..!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s