Schotse frieten (Edinburg 10 dec)

Stewart heeft wel verstand van zaken en – en dat is in dit verband nog belangrijker – de juiste gereedschappen om alles te testen. De lader laadt niet voldoende, hij is te leeg geweest en kan daarom waarschijnlijk de vraag niet aan. Dus het is accu er af en/of lader erbij. Geen probleem.
We hebben een mooie camping opgezocht en dat heeft ook wel wat. We zitten droog en warm en gezellig en hebben in de plaatselijke kroeg onwijs lekker gegeten. Echte schotse hamburger met veeeeeel frieten. En die frieten waren echt formidabel. We gaan op zoek naar een lader maar we overleven ook zonder.

Verder keuvelen we een beetje, lezen een beetje, en we hebben geen haast. En gniffelend moet ik constateren dat ik ook iets minder het gevoel heb van “zonde van mijn vrije dagen”…… ;-). Dat had ik toch altijd wel toen ik nog werkte hahahaha.

Het is raar maar Zuidwester is wel alweer ver weg. Ik denk nog best aan ze, maar we zitten alweer zo in een andere wereld en zijn met andere dingen bezig. Het was wel erg leuk met het team een afscheidslunch te hebben op het havenhoofd in Middelharnis…. En natuurlijk denk ik wel hoe zou het gaan met het Electronisch bestelsysteem, de implementatie van de algemene voorwaarden, het FMIS (facility-management-informatie-systeem). En natuurlijk met mijn collegaś,
image

Maar nu zit ik in de camper mijn dingetjes te doen met de engelse FM classic op de achtergrond en leo is de hond uitlaten. See you!!

image

image

2 gedachten over “Schotse frieten (Edinburg 10 dec)

 1. Fijn dat jullie het leuk hebben!
  MAAR… die berg frieten ( ik heb Leo nog nooit zo gelukkig gezien geloof ik) pfffff
  Zo kan ik ook een dieet volhouden, dat is gewoon voor 3 dagen !!
  Snap goed dat het vasten dan lukt de volgende dag, je moet gewoon uitbuiken.
  Noem het maar out- belly diet 😉
  Ha ha, eet smakelijk overmorgen xxx

 2. O ja…op welke dag van jullie dieet valt de 29 ste december?
  Wij komen dan bij jullie eten weet je nog?
  Wil even weten of we vantevoren calorieën moeten stapelen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s