Isle of Skye – Schotser kan het niet worden

De whiskey-reclame, die moet hier opgenomen zijn. Wat een ruige boel. Gesteente, watervallen, woesternij. En heel veel regen en wind. Dat zie je niet vaak op de reclame, maar geloof me dat dat er is. We zijn nu in portree, de grootste stad van Skye maar alsnog klein. Gelukkig wel groot genoeg om een kroeg met wifi te hebben, en de mac donalds is goed maar deze is wel beter. Wijntje, open haard. en

image

image

even een live shot, de rest van de clientele zit tv te kijken naar voetbal, een internationaal bindingsmiddel in het café. Ik moest even mijn camera in mijn talet testen. Hij neemt een foto zonder flits, dus dat opent perspectieven. Zou ik de bar ook kunnen fotograferen??
image

Ja, dat gaat ook 😉

Vanavond gaan we pizza eten. Het is tenslotte zondag
We zijn blij met de camper en ook tijdens het rijden doet de kachel het goed dus zitten we gemoedelijk warm en droog met een panoramauitzicht naar de imposante bergen te kijken. Morgen weer landinwaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s