Zwiepende, striemende regen (Portree 16 dec)

De pizzeria was closed for the season. Waarom schrijven ze dat dan niet op de winkeldeur? Om dieven tegen te houden? Wie wil er nou een pizza-oven. Maar ik had het nodige vooronderzoek gedaan in de kroeg, die ;s avonds een heerlijke beefburger serveerde. Ja, erg culinair is het misschien niet maar het was van echt Schots vlees. Nou heb ik maar heel weinig koeien gezien,en vooral schapen, maar ze zullen er wel zijn.

Het is echt noodweer. Vandaag onderweg hebben we gezien wat we hebben gemist; vele takken op de weg en bomen om. Wij hebben gisteren en vandaag zwiepende, striemende, hevige regen gehad, van die brrrrr-regen. Van die regen waar je niet naar buiten gaat en je foto’s door de voorruit maakt. Of je draait het raampje naar beneden, maar dan heel snel weer omhoog. Rukwinden, vlagen, en niet te weinig.
Vanavond maar even een camping opgezocht.

20131216_132625

2 gedachten over “Zwiepende, striemende regen (Portree 16 dec)

    • Haha linda. Ik zit nog eens terug te lezen en zie je reactie hier. HAHAHA. Jaaaaaa wij moeten aan ons raampje draaien. Nou ja, niet aan het raampje, maar aan het draaidingetje. Want draaien aan het raampje kan niet. Overigens…. bij de bestuurder zit een knopje dat zooooooeeeeeeeemmmmmm zegt en dan gaat het automatisch. Eneeeehhh heet je nu nog steeds joepie123 of Billy?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s