Home sweet Home (21 december)

Aan boord van de Stena Line van Hoek van Holland de laatste blog van deze vakantie. Ja, is het vakantie? Dat is de vraag. Want vakantie voelt meer als een periode tussen werken in…..
Feitelijk dus wel vakantie, want ooit ga/moet ik wel weer gaan werken. Leo niet. Die is nog steeds erg blij dat de boot verkocht is. En is in gedachten alweer plannen aan het maken de camper nog beter toegerust te krijgen om er begin volgend jaar weer mee weg te gaan. En tussen de regels door vraagt hij me even een SMS aan de tuinman te sturen met de boodschap dat zijn offerte (drie regels, per SMS ontvangen) voor een totale metamorfose van de tuin accoord is… Leo’s doen nooit zo ingewikkeld.

Ja, leo stuurt geen SMS-en. Hij zei pas nog dat hij eigenlijk geen telefoon meer hoeft. Het opladen van de telefoons tijdens de reis is een ritueel; ś ochtends aan de lader bij het dashboard, samen met  de lader voor het navigatiesysteem. Toen leo de Hollandsch Diep nog had, had de telefoon van Leo voorrang. Toen ik nog werk had, was mijn telefoon belangrijker. En nu???? Bij gelijk belang gaat mijn telefoon gewoon voor 🙂

Leo heeft een prepaid telefoon en keek onderweg even naar zijn gebruik via de website van de provider. In november had hij 8 minuten gebeld, in december twee minuten… (naar mij natuurlijk, omdat ik mijn telefoon kwijt was…).
Maar hij blijft toch zijn telefoon houden, met name ook voor de electronische agenda. Want denk niet dat hij het niet druk heeft; de afspraken met de behandelaars aflopen is een dagtaak bijna….. ortopaed, uroloog, reumatoloog, ceasar, fysiotherapeut, huisarts, logopediste, neuroloog (en die twee keer in verband met second opinion op verzoek van de eerste neuroloog)….  Maar goed, het is nu eenmaal zo.

We hebben een fijne vakantie gehad. Mist, regen, westenwind… Maar Schotland, daar wilden we allebei graag een keer naar toe. Het was indrukwekkend. We hebben de storm doorstaan, want zelfs voor Schotten was het heftig, met omgewaaide bomen en overstromingen, maar de camper is gelukkig uitgerust met dubbele banden achter en speciale stabilisatiestangen. En Leo kan goed rijden…..

Wens jullie allemaal hele fijne dagen en heel fijne kerst… Tot ziens allemaal!!!!

O ja, over telefoons gesproken; ik heb nu mijn oude nummer weer: 06 12740011. Dat is destijds naar Leo gegaan, maar nu heeft Leo een nieuw nummer: 06 10794020

Een gedachte over “Home sweet Home (21 december)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s