Uitbuiken en afzakken

Volgende week vertrekken we weer. Het was erg fijn om rond kerst en oud-en-nieuw thuis te zijn en vrienden en familie te zijn. En gisteren zijn Andrea, Bernd en Ina weer terug gegaan naar Engeland na hun bezoek aan Hamburg. En wie we niet hebben gezien, gaan we gewoon later dit jaar zien. Na het weekend zakken we af naar het Zuiden, bestemming Griekenland. Maar het kan nog veranderen. Leo gaat deze dagen het weer intensiever volgen en aan de hand daarvan stellen we mogelijk de plannen bij. Eigenlijk zijn we er wel klaar voor. De kanariepiet moet dan nog even naar Trudy en Rob en Sia heeft onze enige kamerplant nog onder haar bezielende hoede vanwege de laatste vakantie.
Het pakken gaat steeds sneller. Maar je bent er altijd wel een dag mee bezig om echt ‘rijklaar’ te zijn. Ik heb voor vertrek nog wel wat dilemma’s; koop ik tevoren nog nieuwe wandelschoenen of niet.
Ik vind wel dat ik nieuwe wandelschoenen mag. Ja, die stiksels zíjn al een keer door de schoenmaker genaaid.... De schoenen heb ik nu een jaar of 10

Ik vind wel dat ik nieuwe wandelschoenen mag. Ja, die stiksels zíjn al een keer door de schoenmaker genaaid…. De schoenen heb ik nu een jaar of 10

En ook: zal ik mijn haar nog een keer blond laten verven? 

Vanmiddag gaan we ook de palen tellen voor de schutting, als deel van het project “tuin”. Voornamelijk Leo zijn project, maar hij liet me vanmorgen weten dat de briefing naar de aannemer over de hoeveelheid palen impliciet bepaalt (móói in dit verband; bepáált) hoeveel hoge schutting en hoeveel lage schutting we krijgen. En dat hij dat met mij wilde bekijken. “Dit moet je zien als overlég” meldde hij me veelbetekenend.
De camper is in orde, op een kleine reparatie aan de ruitenwissermotor na. Dus alles ziet er goed uit. 
We hebben dan ook een Mercedes: http://youtu.be/5Srrn5m-C9A
Nog een foto-restje Schotland....

Nog een foto-restje Schotland….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s