Griekenland moet even wachten….

Griekenland of Portugal/Spanje…. we hadden al wel voor Griekenland gekozen. Alleen hebben we de plannen veranderd. De tuinman staat te popelen om te beginnen, en het vriest niet, en hij heeft tijd nu… Dus we hebben besloten om de komende weken met de tuin te starten. Voordeel daarvan is dat wij later richting het Zuiden gaan, en dat de kans op goed weer dan ook beter is.Het is wel even omschakelen…

Maar we zijn flexibel. Het is grappig; ineens heb ik een héleboel tijd. We zouden zo’n 6 weken gaan reizen met de camper, maar nu ineens zijn we de komende weken thuis. We gaan mogeiljk wel af en toe met de camper erop uit, maar dat is wel anders. Dus nog even geen verhalen over onze vakantie hier…

Het opent wel perspectieven weer; lekker wandelen, naar de sauna, naar de stad, naar de film, en ook de nuttige dingen zoals een nieuwe tafel, kastje. Én ik kan naar de reunie van de Brabantse Wandelaars! Mijn administratie eens uitzoeken, weggooien, noem maar op. Ik wil ook meer gaan fietsen. Griekenland moet even wachten!
Het wordt een raar jaar!

Tuin in zijn hoogtijdagen... Voor het zevenbladtijdperk....

Tuin in zijn hoogtijdagen… Voor het zevenbladtijdperk….

Zo is/was de tuin. Hij is echt mooi, maar niet meer bij te houden. zo was het op zijn top-tijd. Maar alles staat nu vol met zevenblad…. De vlonder wordt ’s winters pekglad. Ja, het was echt wel mooi, Maar het wordt héél anders…… Het zal echt wel even schrikken zijn. O ja, ZATERDAG a.s. komt de tuinman om alles weg te halen. Als er mensen zijn die nog struiken willen hebben, dan moet dat voor zaterdag…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s