Paardebloemenwei (bij Wissen, Duitsland)

Natuurlijk genieten we ook wel hoor. Zeker als je weer rechtsomkeert maakt op een heel drukke camperplaats waar schreeuwende, rumoerige en drukke bezoekers zijn en een een wereldstek vindt middenin een paardebloemenwei op de top van de heuvels in ook weer de een-of-andere-Schweiz. Ik rijd en Leo heeft de kaart dus ik weet niet waar we zijn maar is dat belangrijk? We hebben bij de camperplaats wel even water getankt maar verder doen de zonnepanelen het prima dus we hebben lekker genoten in onze stoeltjes met een sekt en hapjes in het zonnetje naast de camper.
We zijn lekker door de boerenlanden gereden; van die kronkelige weggetjes, frisgroene bomen die op springen staan, kabbelende riviertjes en velden vol met paardenbloemen. Dat moeten heel wat pluisjes worden!
We hebben eergisteren op een heel groot parkeerterrein gestaan dat hoorde bij een skipiste.

Lekker leeg.....

Lekker leeg…..


Weinig volk bij de skilift dus lekker rustig en ik heb een heel mooie wandeling met Spits gemaakt. Wandeling van 6,8 km. Maar na een kilometer of twee kwam ik in een waanzinnig mooi beukenbos. En dat vind ik zo mooi. Beuken schijnen een stof uit te scheiden die ervoor zorgt dat er niets anders groeit. Dat verklaart de mooie beukenbladerdekken onder de bomen. Daar dus lekker gespeeld met Spits en weer teruggelopen.
Heel veel stokken in het bos. Spits zijn dag kan niet meer stuk.

Heel veel stokken in het bos. Spits zijn dag kan niet meer stuk.

We staan nu op een andere camperplaats. Die best okee is. In de kneipe maar een bakkie koffie genomen. Volgens mij was die nog van het Paasontbijt en het is nu 16 00 uur. …. Leo en ik doen toch nog steeds aan het vastendieet. Het gaat wel goed, maar juist tijdens de camperdagen vind ik het wel moeilijk. Maar ja, morgen weer kuchen eten en lekker weinbrand drinken en toetjes en chocolade…. Leo is al onwijs afgevallen. Dat is wel goed, alles wat hij weegt moet hij met zich meedragen en ook voor zijn knie is het veel beter. Ik ga ook gestaag in gewicht achteruit. Maar dagen zoals dit vind ik lastig.

Het regent nu weer maar we hebben prachtig weer gehad. Zonnig, droog, mooi. Vanavond eten we asperges met ham en ei. En een doperwtje roomboter 😉 Je moet er wat voor over om weer in maat 44 te kunnen…

Koolzaad. Pijn aan je ogen, al dat geel....

Koolzaad. Pijn aan je ogen, al dat geel….

3 gedachten over “Paardebloemenwei (bij Wissen, Duitsland)

  1. Fijn dat jullie het naar je zin hebben!
    Maar om nu juist op 21 april te vasten…..
    Een reden om vandaag maar even dubbel te genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s