3 juli – Hamburg ** Toerist tot in de kist

Morgen (vrijdag) zijn we precies 6 weken op stap. En zaterdag verwachten we weer thuis te zijn. Kijk ik ook wel naar uit.
Het is allemaal heel goed geweest. Maar het is wel fijn als je weer een keertje gewoon kunt lopen zonder elke keer over Spits te hoeven stappen. Want we hebben nu een ruime camper, zodat Spits nu ook overal kan gaan liggen. En dat doet hij dan ook. Dan sturen we hem ergens weg omdat hij daar in de weg ligt. Gaat hij voor de koelkast liggen, heb je de wijn nodig. Gaat hij voor de wc liggen, moet je naar de wc, gaat hij voor je stoel liggen, wil je in je stoel gaan zitten. En omdat je het dan zielig vindt, stap je over hem heen, maar in het donker zie je die #$%%ˆ staart niet zodat je daar dan op stapt…. En Leo wilde ook pas over hem heen stappen, maar bleef halverwege hangen, kon geen kant meer uit. Heb hem moeten redden.

Met Leo is het goed gegaan maar die kan er wel weer naar verlangen om op zijn sta-op stoel te kunnen zitten. “MSA slows us down, but does nog stop us”… schreef hij onlangs op het MSA forum. “…

Leo is het brein achter de vakantie, hij heeft de ideeen van waar naar toe te gaan, en ik ben de domme kracht…. Dat gaat erg goed samen ;-). Nog een dagje hier in Hamburg en morgen vertrekken naar Groningen.

Ik zit nu even bij Starbucks midden in Hamburg. Op de bovenverdieping waar een serene rust heerst. Beneden is de hektiek, lopen mensen heen en weer door de winkelstraat. Ik vind het soms heerlijk zo lekker anoniem te zijn. Lekker beetje winkelen todat je lingerie nodig hebt….. Kom je in zo’n winkel en je ziet een rijtje onderbroeken, sorrie, slips, en dan moet je ze stuk voor stuk er tussenuit wrikken om de maat te zien, die dan ergens op een labeltje staat dat dan dichtgevouwen aan het broekje hangt… En het stangetje is zo vol dat dan gegarandeerd de helft er weer afdondert, zodat je die moet opruimen, maar met je 1.87 krom tussen die paadjes sodemieter je dan weer een rijtje BHś eraf. En dan ga je ook nog maar zo’n mooi hemd passen, blijkt het een shapewear te zijn. Niet dat ik dat niet kan gebruiken, maar ik loop bijna blauw aan zo benauwd voelt het… Pfffff…..

Zo maar weer eens op huis aan. Met de metro, de boot en de bus. Uurtje onderweg. Met dagkaart 5,60 Euro voor alles de hele dag, inclusief drie kinderen onder de veertien maar die kon ik nergens vandaan sleuren.

Zo, ondertussen thuis, fotoshoot in de strandstoel….

image

Een gedachte over “3 juli – Hamburg ** Toerist tot in de kist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s