Off we go – 1 sept ’15 * Bad Bentheim (Duitsland)

16,30 uur. Alles gepakt. Dus we gaan. Frans zwaait ons uit. Dat is altijd fijn vertrekken.
Het duurt ditmaal wat later dan normaal dat ik weet wat ik vergeten ben. De theedoeken heb ik dit keer en ook de Noorse Kronen van eerdere bezoeken. Pas op de A15 zeg ik tegen Leo. “Oh, ik weet wat ik vergeten ben”. Ik ben dus vergeten de inhoud van de ‘broodlade’ mee te nemen. En daar zit niet alleen brood in, maar ook de chips en de chocoladekoekjes, waarvan we er elke ochtend een bij de eerste kop koffie nemen. Aangezien dit de elementaire levensbehoeften zijn (niet het brood, maar de chips en de koekjes), is onze eerste stop bij de benzinepomp. Voor koekjes en chips. En als bonus neem ik pindaś mee.
We tuffen lekker door. Het weer is goed. “Mooi, we gaan voor de wind”  zegt Leo. En met het zonnetje in de rug rijdt het super. Daarom rijden we maar gewoon even door. Blik op oneindig en het heerlijke gevoel nu echt weer op weg te zijn.

We overwegen een eerste stop bij Kampeerbosje Leerdam bij Anita en Hennie, maar die hebben een gezelschap dat bij hun vergadert en dat is serious business. De perfecte vergaderlocatie met compleet verzorgde catering. Leuk voor de vergaderaars maar wij gaan daar nu maar niet stoppen.
Daarom wordt onze maaltijd op de eerste stop voorbij Bad Bentheim een combi van avondeten en borrel; we eten vegetarische balletjes met chips. Met als ultieme afsluiting de dessertwijn die we van Kees en Jenny kregen. Ohh die is lekkurrrrr.

Het is weer een andere camper. Leo zit op een sta-op-zitting. Die is aangesloten op een omvormer die van de stroom uit de sigarettenaansteker 220V maakt. Zo kan hij makkelijker uit de passagiersstoel komen, samen met de beugels die er bij gemonteerd zijn.

De beugel buiten voldoet ook en ik vind het zelf ook wel comfortabel instappen.

Nu is het wel even spannend hoe het vannacht gaat met de speciale oplegmatrassen van Van der Mark uit Numansdorp. Zij hebben thuis een antidecubitusmatras geleverd en als service ook in de camper twee matrassen meegegeven. Wat geweldig. Nu lig ik ook antidecubitus, maar ja, baadt het niet dan schaadt het niet. En ik lig nu op gelijke hoogte met Leo.

Het is inmiddels 23.35 uur en we hebben hieer op de camperplaats wifi vanuit een duistere bron. Dus we zien wel of we kunnen uploaden…..

6 gedachten over “Off we go – 1 sept ’15 * Bad Bentheim (Duitsland)

  1. Mooi! We hebben nog 2 flessen bubbels voor jullie. Komen we na Bad Bentheim brengen.
    Goede reis gewenst en we volgen je blog. Groetjes aan Leo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s