Musch komt naar u toe!

Vandaag werd ook de traplift gedemonteerd en afgevoerd. De sta-opstoel is verkocht via marktplaats. De materialen zijn opgehaald. Apparatuur is opgehaald. Tillift, douchestoel, rollator opgehaald. Feestje afgewikkeld (lees: rekeningen betaald). Afspraken met notaris en boekhouders staan. Laatste declaraties zorgverleners zijn ingediend.

Zo, dan nu zou ik in een gat moeten vallen. Maar dat gat, dat is gedempt. Met hele grote, dikke, mooie, fijne, avontuurlijke, fraaie, waanzinnige campers!!

Ik zou nu in de tuin moeten zitten. Met een boek. Een stukje moeten fietsen. Een stukje moeten wandelen. Ik zou nu rustigjes moeten zijn.

Nou moet ik zeggen dat het wel degelijk rustiger is. Ik slaap gelukkig goed maar ben erg moe. Ik ga vroeg naar bed. Ga er over het algemeen bijtijds uit. En verbaas me dan dat ik na een kop koffie en een ontbijtje feitelijk klaar ben.

Ik ga af en toe even er tussenuit maar ben ook gewoon heel graag thuis. In mijn eigen stekkie. Met Spitsemans.

Maar ondertussen ben ik retedruk en af en toe met stressaanvallen met het uitzoeken van een camper. Ik heb namelijk besloten het komende jaar niet te gaan werken. Dat kan en dat wil ik dus. Gebrainwashed als ik ben, wil ik dan ook een antwoord kunnen geven op de vraag wat ik dan met dat jaar wil en wat ik wil bereiken. Een beetje SMART maken zeg maar. Maar ik heb het voor mezelf lekker vaag gelaten onder de noemer “recovery”. Voordeel is dan dat het toch een labeltje heeft (dat heeft Musch nodig). En voordeel is ook dat het zo lekker vaag is dat je er alle kanten mee op kunt.

Ik wil heel graag snel een camper kopen en daar ben ik nu dus hard mee bezig. Het lijkt me namelijk heel fijn om met die camper erop uit te trekken. Ook omdat ik heel veel mensen wil spreken. Maar ik heb wel erg behoefte me te kunnen terugtrekken in mijn eigen plekje, ook omdat ik zo moe ben vaak.

Het lijkt me heerlijk om een boerencamping te zoeken in de buurt van de woonplaats van vrienden, en ze dan daar uit te nodigen. Dan maak ik macaroni en kunnen we vooraf een wandeling maken. En dan slaap ik die avond in mijn eigen bedje en hebben we heerlijk kunnen bijpraten. En ook zal ik dan dagen alleen in mijn eigen hutje bivakkeren. En dáár dan stukje lezen, stukje wandelen, stukje dit en stukje dat. En natuurlijk ga ik ook een tijdje naar de berg van Els in de Alentejo in Portugal….. Maar ik ga óók richting Ureterp, Amersfoort, Brunssum, Nijmegen, Groningen, Eutin, Hamburg, Leerdam, Goes, Versailles.. en de stekkies van Els en Madeleine in Frankrijk en nog veel meer!

Ook heb ik al met zus Trudy afgesproken dat we weekendjes weggaan. De camper moet dan ook persé goede bedden hebben voor 3 a 4 personen! Dus géén buscamper (die hadden we al eens…)

Er zijn ook al wat vriendinnen die hebben gezegd dat ze wel met me meewillen. Ik kan me daar echt op verheugen.

Natuurlijk wordt het niet hetzelfde als met Leo. Maar ook thuis is het niet hetzelfde als met Leo. Het wordt nooit meer zoals met Leo.

Inmiddels struin ik heel het internet af. Word ik gek van de campers. Ben ik met Trudy al naar Drachten gereden en naar Oldenbroek op zoek naar een campertje. Met Hetty naar Campolife. Heb ik al campertjes aan mijn neus voorbij zien gaan omdat die al verkocht waren toen ik er naar wilde gaan kijken. Ondertussen ben ik helemaal dizzy van alle opties die campers kunnen hebben. En ondertussen heb ik ook door dat ik nog zo’n leuke camper kan tegenkomen, maar dat ik met mijn lengte (1.87m) er toch eerst in moet rijden omdat ik bij de laatste proefrit mijn knieen in mijn nek had zitten.

Weet je, een camper hébben is heel fijn. Een camper kópen is echt vreselijk.

Alleen kalmte kan me redden….

16 gedachten over “Musch komt naar u toe!

  • Hoi Syl, volg je blog al enige maanden en was zwaar onder de indruk. Was aan het twijfelen om te reageren……
   En vanavond zag ik dat je man is overleden. Vreselijk, wat een gemis.
   Ondanks dat het al heel lang geleden is dat we contact hebben gehad denk ik aan je. Super dat je een camper hebt gekocht😀
   Lieve groet, Karin Buchel.

 1. The right camper will come at just the right time Syl. Can I put my name on the list of people that will vacation with you 🙂 I’ll meet you anywhere…lol.. Hugs. Veel Liefes! Ria

 2. Syl wat leuk om te lezen dat je bezig bent om je ” nieuwe ” leven weer structuur te geven. Zo na alle zware tijden heb je zeker een flinke tijd nodig om weer in je eigen lijn te komen, en zoals je zegt ,s morgens ben je na het ontbijt ineens al,klaar. Dat is op zich al een vreemde gewaarwording.
  En dan nu ineens in de stress voor de aankoop van een camper, let zeker goed op met je lengte, ook voor de bedden, maar daar had jezelf al erg in gehad.
  We hopen natuurlijk wel op vervolg verhalen over de reizen met de camper naar alle windstreken, mooie vooruitzichten in ieder geval, en zeker weer een uitdaging voor je.
  Veel succes met het verder uitzoeken van een goed bij jou en eventuele mede passagiers passende camper en dan voor straks heeeeeeeeel veeeeeeeel veilige en mooie kilometers, en hele fijne reizen met mooie ontmoetingen.
  Groet Jan en Leny

 3. Ik had je al niet echt ingeschat als een standaard rouwende weduwe, maar je laat er ook echt geen gras over groeien… Misschien niet SMART, maar wel LEAN hoor… 😉 En macaroni: mmmmmm…. we kijken er nu al naar uit!

 4. Dag Sylvia, mocht je tijdens jouw campertocht ook in de Achterhoek verzeild raken, ik zou het leuk vinden je weer eens te zien en te spreken. Hartelijke groet Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s