Mats, Flaps and a Full Tank

Sommige adviezen krijg je te laat. Zo vertelde Bernd die in de UK woont dat je daar bij het kopen van een auto altijd, altijd de deal bestendigt met de opmerking: “Okay, Mats, Flaps and a Full Tank”. Daarmee sleep je er dan altijd nog een mattenset, een modderflappenset en een volle tank uit. Inmiddels wordt de uitdrukking ook buiten de autobranche voor alles gebruikt om aan te geven dat de deal in principe gesloten is. Benieuwd of ze dat ook bij de Brexit zullen gaan doen….

Bernd en Andrea kwamen rechtstreeks van de boot uit Engeland ook de camper bekijken. En verder ben ik on tour geweest naar Leerdam, waar hij met champagne van Madeleine en John is gedoopt. Evelein bracht vandaag met haar dochters een tafelkleedje mee en zo zijn er diverse bijdragen. Trudy zou nog een bolletje voor op de trekhaak haken maar dat project is wat vertraagd. Ik denk dat ze zich nog aan het beraden is over de juiste kleurschakeringen.

Aangezien niet iedereen de camper kan bezichtigen voor mijn vertrek, geef ik hierbij maar een virtuele housewarming….

Kijk maar eens hoe knus dit huisje is….

fillumpie

Van alle gemakken voorzien. Airco in het woongedeelte, forse koelkast, met vriesvak, een toiletruimte met een aparte douche. Aansluiting voor buitendouche en aansluiting voor barbecue buiten. Een tweepersoonshefbed met lattenbodem, een driepitsgasstel, televisie, en een zonnepaneel voor wat extra prik. Allemaal verwerkt in een fraai Frans interieur van het merk Rapido Integraal, Model Le Randonneur. Compleet met wat kitscherig goud her en der maar ja. Daar zeur ik niet over.

En dat is natuurlijk het woon gedeelte. Maar de echte freaks die zegt dat niets. Die willen weten op welk onderstel dat hutje gefabriekt is.

Nou, het betreft dus om precies te zijn een 986 M Mercedes Sprinter 316 CDI 115 kW, automaat…. Uit 2004

En… voorzien van luchtvering. Dat vind ik erg prettig. Kijk, en wel hierom – Magic Body Control…!!

Morgen ga ik daadwerkelijk inpakken.  Van Andrea en Bernd kreeg ik 6 pakken fudge. Nu moet ik alleen nog even een calculatie maken; Hoeveel kilometer is het naar Alandroal… En dan even rekenen. Hoeveel is de F.P.M. voor deze trip, de Fudge Per Mile.

20170422_215454

Erg belangrijk, voorbereiding!

 

 

7 gedachten over “Mats, Flaps and a Full Tank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s